HP 3D PRINTING I 023 Al FORMNEXT 2016

HP 3D PRINTING I 023 Al FORMNEXT 2016

18/11/2016
#content #media #event

Aquesta setmana 023 ha estat al Formnext 2016 a Frankfurt, Alemanya, ajudant a l’equip d’HP 3D Printing a presentar la seva revolucionària tecnologia d’impressió 3D a milers de líders empresarials de la indústria de fabricació additiva.

 
 

FORMNEXT 2016

Amb uns 10.000 visitants i expositors de grans empreses d’impressió 3D de tot el món, Formnext 2016 ha estat la plataforma perfecta perquè HP 3D Printing presenti la seva tecnologia d’impressió MultiJet Fusion 3D,
que aprofita la seva tecnologia patentada, PageWide, per imprimir en 3D més ràpidament que qualsevol altra solució del mercat.

Com a partners audiovisuals d’HP 3D Printing, la nostra feina era crear un espectacle per Formnext 2016 que fos tan potent i excitant com la tecnologia que presentava.

 
 

HP 3D PRINTING I 023: PROPER CAPÍTOL

Arran de la producció audiovisual que vam crear per HP 3D Printing a RAPID 3D Event a Orlando, Florida, a principis d’aquest any, ara a 023 ens hem encarregat de crear una experiència similar que emocioni als visitants de Formnext 2016.

img_1153img_1182

Igual que a RAPID, l’experiència es mostra en forma d’espectacle de 20 minuts que introdueix la tecnologia d’impressió d’HP 3D a una audiència de fins a 50 persones alhora. L’espectacle es porta a terme cada hora durant els quatre dies de la conferència. L’equip de 023, creatius, productors i enginyers, han treballat intensament per aconseguir que la impressió 3D d’HP es converteixi en l’esdeveniment audiovisual més impactant del FormNext 2016.

Però la nostra feina creativa va començar molt abans que Formnext 2016, quan vam reunir a un equip de guionistes, directors d’art, dissenyadors 3D, productors i enginyers per crear el contingut de l’espectacle. El nostre objectiu era simple: aconseguir que els espectadors fessin un viatge immersiu a través de la tecnologia d’impressió 3D d’HP, des dels processos que tenen lloc a nivell molecular fins a la visió del futur que té unes implicacions tan grans que avui dia només es poden albirar.

img_1160img_1187

L’espectacle inclou el millor del que vam crear per RAPID i nous continguts creats especialment per Formnext 2016.
Incorpora animacions 3D, entrevistes amb enginyers de HP, un speaker dinàmic, il·luminació, música, una tarima de teatre i una pantalla LED de 9 metres; de lluny la pantalla més gran de tot l’esdeveniment. Només calia passejar-se pel recinte de Formnext 2016 per veure que l’espectacle d’HP era l’únic del seu tipus.

Es diu que la impressió 3D serà la tercera revolució industrial i, després de Formnext 2016, no hi ha cap dubte que HP 3D Printing pretén liderar aquesta etapa de canvi. A 023 només podem dir que estem orgullosos d’estar al seu costat en el transcurs d’aquesta revolució.

 
 

POSA’T EN CONTACTE

Per a més informació sobre 023 Content & Media i les nostres produccions audiovisuals, no dubtis en contactar-nos: 023