ENTRE LA CIÈNCIA I L’HUMOR: UNA CAMPAÑA AUDIOVISUAL SERIADA

ENTRE LA CIÈNCIA I L’HUMOR: UNA CAMPAÑA AUDIOVISUAL SERIADA

13/10/2017
#Audiovisual #Shooting #Barcelona #Production

La nostra última Creative Mission, pensada i produïda per HP, va començar amb un repte clar: trobar el delicat equilibri entre la ciència rigorosa i l’humor desenfadat.

 

El brief demanava una nova sèrie de vídeos pel canal de Youtube de Print With Thom. En aquest canal, l’enginyer Thom Brown de HP explica els beneficis científics d’utilitzar Original HP Ink. Per generar el màxim ganxo possible, la nova sèrie havia de transmetre informació complexa sobre la química de la tinta HP d’una manera comprensible, concisa i, sobre tot, entretinguda.

 

El desenvolupament creatiu ens va portar a sis conceptes que transmetien la informació tècnica de manera divertida i visual. Per exemple; vam crear una animació 2D d’una carrera de dos cartutxos de tinta, vam proposar un “repte meteorològic” molt difícil de superar, etc.
 

Finalment, vam adaptar els vídeos pels diferents canals d’HP, produint peces audiovisuals d’un minut per Youtube i càpsules curtes per Instagram. El resultat va ser un total de dotze vídeos que junts formaven una sèrie fresca i amb molt ganxo, dissenyada específicament per cada plataforma de comunicació.

 

 

posa’t en contacte

Per a més informació sobre 023 Content & Media i les nostres produccions audiovisuals no dubtis en contactar-nos: 023