RENOVEM ELS VÍDEOS DE BRICOLATGE AMB HP LATEX

RENOVEM ELS VÍDEOS DE BRICOLATGE AMB HP LATEX

15/11/2017
vídeo, diy, creativity, audiovisual, technique, shooting

Quan HP ens va encarregar produir una sèrie de vídeos demostratius de les aplicacions d’HP Latex, vam veure una oportunitat per canviar el tradicional vídeo de bricolatge y aconseguir un format amb més ganxo.

 

El primer pas del nostre procés creatiu va ser desenvolupar una identitat pròpia i atractiva per la sèrie, amb un format entretingut y informatiu.

 

El concepte que vam desenvolupar va ser: The Applications Studio by HP Latex.
L’entorn escollit va ser un taller i com a presentador vam triar a Roman Barba, un enginyer d’HP.

 

Per cada vídeo vam pensar una introducció on el presentador reflexionava de forma desenfadada abans de muntar l’aplicació impresa pas a pas. Per tancar els vídeos vam apostar per realitzar una escena humorística i un comiat característic del Roman.

 

Una vegada vam tenir la sèrie rodada, el nostre equip de postproducció va desenvolupar la personalitat visual de The Applications Studio a través d’il·lustracions, gràfics, efectes de so, imatges sobre croma i títols animats.

 

El resultat ha sigut una sèrie que combina la divulgació amb l’entreteniment, convertint el tradicional vídeo de bricolatge en una experiència atractiva.