DESIGUAL & 023: SUMEM CREATIVAMENT PER GENERAR IMPACTE

DESIGUAL & 023: SUMEM CREATIVAMENT PER GENERAR IMPACTE

09/02/2018
#Audiovisual #CommunicationAgency #Production #Barcelona #Content&Media

L’última de les nostres #023CreativeMissions ens ha portat fins a la seu de Desigual, per produir un show audiovisual per la passarel·la de la col·lecció F/W 2018. Així, hem entrat al sector de la moda creant una experiència audiovisual impactant i immersiva.

 

La nostra experiència en producció i desenvolupament d’audiovisuals de gran format, com els que fem per esdeveniments d’HP, SEAT o Isdin, ens ha servit per encarar aquest repte de la millor manera i poder explorar noves vies creatives.

 

El món del “fashion” ens ha permès experimentar intensament la nostra vessant més artística. Un ampli equip de producció i postproducció de 023 ha creat els visuals des de zero inspirant-se en les formes i els colors de la nova col·lecció. El resultat ha sigut una hora de visuals plens de formes geomètriques, colors vius i molt de ritme, que segueixen l’estil desenfadat i modern de la marca.
 

 
La posada en escena i l’ambientació també ha sigut una peça clau pel conjunt de l’experiència. Aquesta vegada, hem col·laborat amb l’estudi de disseny Oz, especialitzat en estands, ells han pensat i creat del conjunt de l’espai.
 

 
La projecció audiovisual l’hem feta sobre diferents teles semitransparents, col·locades en diferents posicions, que oferien un joc visual a l’espectador a través de les diverses perspectives i profunditats. El conjunt dels visuals, les llums i la música, han aconseguit que la nova col·lecció F/W 2018 de Desigual llueixi més que mai i generi un gran impacte als espectadors.
 

 

posa’t en contacte

 

Per a més informació sobre 023 Content & Media i les nostres produccions audiovisuals no dubtis en contactar-nos: 023