CREU ROJA JOVENTUT I 023: UNITS PER LA SOLIDARITAT

CREU ROJA JOVENTUT I 023: UNITS PER LA SOLIDARITAT

12/12/2016

Amb el final d’any cada dia més a prop i el fred acomodant-se a la ciutat, arriba un dels projectes més estimats per 023: La campanya de recollida de joguines de Creu Roja Joventut.

Ara ja fa vuit anys que col·laborem solidàriament amb la Creu Roja Joventut produint el vídeo promocional d’aquesta campanya juntament amb Polart Digital Sound.

 

Enguany, hem consolidat el concurs “Fes Realitat La Teva Idea”, dirigit a joves creatius capaços d’idear i realitzar el vídeo que dóna visibilitat a la campanya de recollida de joguines de Creu Roja Joventut.

Aquesta segona edició del concurs ha sigut un èxit, tant pel nivell de les propostes rebudes com pel resultat final obtingut.

 

Els guanyadors del concurs han sigut el Joan Ubia i l’Oriol Rigata, dos estudiants de publicitat de la Universitat Pompeu Fabra. Ells han assumit el repte de realitzar el vídeo i el resultat no podria ser millor.

 

Durant l’acte de presentació de la campanya, els joves creadors van recollir els fruits dels seus esforços amb aplaudiments efusius i moltíssimes felicitacions per part dels organitzadors de la Creu Roja i representants de les institucions.

 

Nosaltres estem molt satisfets d’haver contribuït un any més en aquesta causa i estem orgullosos de la peça audiovisual tendra i emotiva que l’Oriol i el Joan han aconseguit.

 

Ara només ens queda esperar que la campanya sigui un èxit i la Creu Roja Joventut aconsegueixi que cap infant en situació de vulnerabilitat es quedi sense joguines.